Featured

AVolDem is een onderneming voor in-en verkoop van gebruikte onderdelen, toebehoren en accessoires voor Volvo auto's. Wij hebben onderdelen van diverse type's Volvo's op voorraad met een hele brede variatie aan bouwjaren, van de vroegere 2 en 7-serie tot aan zo jong mogelijk. Zeker de Volvo 850 en de Volvo V70 Classic is zeer zeker veel aanwezig. Verder zijn andere type's Volvo ook goed vertegenwoordigd en denk hierbij aan: Volvo S40, Volvo V40, Volvo V50, Volvo C70, Volvo S70, Volvo V70(N), Volvo S80, Volvo 480, Volvo 940, Volvo 960 en Volvo XC70 enz...

Mocht u iets zoeken dan kunt u mailen of bellen, graag met een zover mogelijk nauwkeurige omschrijving van het gezochte onderdeel, eventueel in combinatie met het onderdeelnummer. Mocht u besluiten om ons een bezoek te brengen neem dan voor zover mogelijk het oude onderdeel mee om dit te vergelijken zodat u zeker weet dat u het goede deel mee naar huis toe neemt.

Onderdelen worden naar eer en geweten beproeft en getest, maar omdat het hier om gebruikte onderdelen gaat kan het in een enkel geval niet naar behoren voldoen, uiteraard krijgt u hiervoor een vervangend onderdeel maar dit wel binnen een redelijke gestelde termijn, dit altijd in goed overleg met de klant. Verder zijn onze algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Lees meer over ons...